Με πολυσύνθετη επιχειρηματική κίνηση ο πρόεδρος της ΑIGAION Ασφαλιστική κ.Νίκος Βελλιάδης προχωρεί σε διακοπή της παραγωγής της εταιρείας ,ανοίγοντας ταυτόχρονα διαύλους για τη συνέχιση της ασφαλιστικής δραστηριότητάς του στην Ελλάδα.

Διατηρεί πελάτες και συνεργάτες ανέπαφους από κάθε κλυδωνισμό, ενώ συνεχίζει όλα τα συμβόλαια χωρίς κανένα πρόβλημα

Σήμερα στη συνάντηση συνεργατών ο κ.Βελλιάδης εξήγεισαι το πως θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό τομέα και ανακοίνωσε ότι:

1.Ίδρυσε την ΑIGAION UK στο Λονδίνο η οποία μπορεί να δίνει συμβόλαια των Loyds στην ελληνική αγορά κάτω από καθεστώς AMG.

2. Ιδρύεται στην Ελλάδα η blue AIGAION insurance solution η οποία θα είναι η «απόλυτη συνέχεια της σημερινής ΑIGAION»

3.Η γνωστή μέχρι σήμερα ΑIGAION θα παραμείνει τουλάχιστον για μια δεκαετία στην ελληνική αγορά με αποκλειστικό ρόλο να εξυπηρετεί υφιστάμενα συμβόλαια.

4.Ο κλάδος αυτοκινήτου της Αιγαίον μπορεί να ασκείται από τους συνεργάτες μέσω της Brokers Union.Μπορεί να γίνει μεταφορά στις εταιρείες Generalli , ΑΤΕ Ασφαλιστική και Enterprise.

Μήνυμα προς τους συνεργάτες

Ο κύριος Βελλιάδης απευθυνόμενος στους περισσότερους από 400 συνεργάτες που τον παρακολουθούσαν είτε με την φυσική τους παρουσία είτε μέσω live streaming απηυθυνε μήνυμα να συνεχίσουν μαζί του την νέα πορεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά λέγοντας ότι: » Δεσμεύομαι ηθικά και προσωπικά ότι δεν θα βγείτε ζημιωμένοι».

Ακόμη αναφέρθηκε στα διαδικαστικά θέματα που αφορούν την ανανέωση,έγκριση,ολοκλήρωση ασφαλιστικών συμβολαίων που από τη σημερινή ΑIGAION θα περάσουν στις νέες ασφαλιστικές δραστηριότητες μεταξύ των οποίων είναι και η μεσιτική Velos Insurance που από τον Ιούλιο έχει ήδη προβεί σε ανανεώσεις συμβολαίων ναυτιλίας της ΑIGAION

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια