Από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2015 θα βρίσκεται στον αέρα η διαφημιστική καμπάνια της ΑΧΑ, η οποία είναι αφιερωμένη και αυτή τη φορά στην Υγεία και θα προβάλλεται στην τηλεόραση και το διαδίκτυο.

Η εξασφάλιση της Υγείας αποτελεί τη βάση της πυραμίδας των ασφαλιστικών αναγκών για τους Έλληνες, οι οποίοι, λαμβάνοντας υπόψη το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, ανησυχούν για το πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις δαπάνες νοσηλείας, αν χρειαστεί να νοσηλευτούν.

Η ΑΧΑ, με γνώμονα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που έχει ως στόχο να παρέχει στους ασφαλισμένους της, σχεδιάζει σύγχρονα προγράμματα υγείας με στόχο αφενός να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των ασφαλισμένων της και αφετέρου να ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίζουν.

Μέσα από τη διαφημιστική καμπάνια θα προβάλλεται και η νέα προωθητική ενέργεια στον κλάδο υγείας σύμφωνα με την οποία κάθε νέος πελάτης ωφελείται με έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα του πρώτου έτους. Στη συγκεκριμένη ενέργεια συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νέοι πελάτες που επιλέγουν τα προγράμματα υγείας Mediσυν Extra, Mediσυν Classic, Mediσυν Care.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα, γρήγορα και απλά να υπολογίσουν τα ασφάλιστρα στον ιστότοπο www.axa.gr και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο για την ασφάλισή τους

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια